Onderzoekpanels
Online geld verdienen

Onderzoekspanels

Niet alleen met spaarprogramma’s valt online geld te verdienen, maar ook met onderzoekspanels en enquetes. Je hebt vele verschillende onderzoekspanels waar je je aan kunt melden. Ik zou zeggen doen! Wat voor de spaarprogramma’s geld, geld ook voor de onderzoekspanels. Bij 1 zul je niet veel verdienen, maar als je je aanmeld bij meerdere dan kun je er een aardig zakcentje aan overhouden.

Hou je er van om je mening te geven en wil je er ook graag voor betaalt worden? Dan zijn onderzoekspanels misschien iets voor jou. Je kan je gratis aanmelden en bij de meesten spaar je punten die je weer in kan wisselen voor geld. Bij sommigen krijg je geld voor de ingevulde enquetes die je weer kan inwisselen tegen waardebonnen.
Hieronder vind je enkele onderzoekspanels waar je je gratis kan aanmelden. Binnenkort zullen er meer toegevoegd worden, dus hou deze pagina in de gaten!

Global Test Market:
Dit is een internationaal onderzoekspanel, waar je punten kunt verdienen die je uiteindelijk weer kan inwisselen voor waardebonnen of je kunt het uit laten betalen op je paypal account.

MySurvey:
Dit onderzoekspanel heeft hetzelfde principe als Global Test Market. Het is ook een internationaal onderzoekspanel, waarbij je punten kunt verdienen door enquêtes in te vullen. Deze punten kun je weer inwisselen voor waardebonnen of geld, dat je weer kunt uit laten betalen op je paypal account.

Waardevolle Mening:
Hier kun je sparen voor waardebonnen voor bijvoorbeeld bol.com en vvv, die je weer kan gebruiken om je favoriete producten te kopen. Per onderzoek krijg je tussen de €0,50 en €2. Meld je vandaag nog aan en begin met het invullen van enquetes!

Toluna:
Misschien wel het bekendste onderzoekspanel van Nederland. Je kunt hier punten verdienen door je mening te delen in onderzoeken. Wissel deze punten in voor geld en verdien zo iets bij!

Opinieland:
Nog een bekend onderzoekspanel in Nederland. Ook hier kun je punten verdienen met het delen van je mening door enquetes in te vullen. De punten zijn weer inwisselbaar voor geld.

iSay:
Geef je mening over producten voor huisdieren en win prijzen t.w.v. €3000!