Online games
Online Games Online Poker

Online Games en Apps

Er zijn zoveel mogelijkheden om iets extra’s te verdienen, zoals bijvoorbeeld het spelen van games online. Gewone spelletjes als sudoku, mahjong, maar ook poker zijn een goede optie om wat extra bij te verdienen. Ook heb je enkele apps waar mee je geld kunt verdienen door middel van het maken van opdrachten. Hier vind je informatie over de verschillende online games en apps waar je geld mee kan verdienen.

Online games

Met games valt veel geld te verdienen. Niet alleen het spelen van games, maar ook het maken van games kan je geld opleveren. Enkele online gamesites waar je spelletjes kunt spelen en geld kunt winnen is Fairplay. Je kunt al inzetten vanaf €0,20 en sommige spelletjes zijn zelfs gratis. Je kunt tegen je vrienden spelen maar ook tegen onbekenden. Heb je even genoeg van de spelletjes? Er zit ook een casino bij!

Poker

Bij poker denk je al snel dat het alleen maar geld kost en je het niets oplevert. Maar niets is minder waar, ook jij kan het. Het enige wat je nodig hebt is gezond verstand. Je hoeft ook geen grote bedragen in te leggen om te spelen, het kan al vanaf €0,02. Meld je aan en krijg een welkomstbonus. Hier hoef je niets voor te doen. Ook zijn er vaak acties waarbij je extra geld kunt ontvangen of gratis tickets kunt krijgen. Alleen al door aan te melden kun je honderden euro’s krijgen op je account!
Een van de pokersites is partypoker. Leuke site, waar je ook een welkomstbonus krijgt en waar je vanaf €0,02 al in kan zetten! Kijk eens op partypoker en begin met spelen!

Roamler

Bij Roamler kun je geld verdienen door kleine opdrachten uit te voeren. Download de app en begin met het uitvoeren van de opdrachten. Vaak moet je hiervoor naar de supermarkt en daar bepaalde producten opzoeken, foto’s maken, vragen beantwoorden en inzenden via de app. Erg leuk om te doen en het kost weinig werk, want je kunt de opdrachten uitvoeren tijdens het boodschappen doen. Iedereen kan zich aanmelden. De eerste paar opdrachten zullen voor punten zijn. Zo kunnen ze bij Roamler kijken of je het principe begrijpt. Hoe meer opdrachten je doet, hoe hoger je komt. Vanaf level 2 kun je daadwerkelijk geld gaan verdienen, wat begint vanaf €2 per ingestuurde opdracht. Erg interessante app en makkelijk om er bij te doen!