Prijsvragen en enquêtes
Online geld verdienen

Doe mee aan Prijsvragen

Prijsvragen zijn een leuke manier om prijzen te winnen, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Ben je bang voor de spamberichten in je mail, maak dan eerst een ander mailadres aan zodat je deze in kan vullen. Scheelt altijd weer spam in je persoonlijke mailbox!

Verschillende prijsaanvragen

Er zijn verschillende soorten prijsaanvragen, maak bijvoorbeeld kans op een Apple product als een iPhone of een MacBook. Maar er zijn ook prijsvragen waarbij je kans maakt op een auto, boodschappen en nog veel meer leuke producten. Altijd leuk om mee te doen en je wie weet win je wat.

Maak kans op waardebonnen & Cash

  • Waardebon van Amazon voor €500.
  • Een Supermarkt Voucher van €1000.
  • H&M Voucher van €500.
  • Zalando Voucher voor €1000.
  • Bijenkorf Voucher voor €500.
  • Primark Gift Card voor €1000.
  • Of €1000 Cash.

Verdien geld of waardebonnen met het invullen van enquêtes

Een van de beste manieren om iets online bij te verdienen is door het invullen van enquêtes. Persoonlijk ben ik meer fan van enquêtes dan van prijsvragen omdat je niet minder gebombardeerd wordt met reclame, enkel over het invullen van enquêtes. En het leukste van alles: je verdient geld of punten die je weer kunt inleveren voor waardebonnen. Meld je bij zoveel mogelijk aanbieders aan zodat je veel kansen krijgt om enquêtes in te vullen:

Geld verdienen met enquêtes zal niet snel gaan, maar dit komt voornamelijk doordat je niet met elke mee kan doen. Soms komt het voor dat je niet tot de goede doelgroep behoort. Dit hoort erbij! Ongeveer 1x per week ga ik er eens goed voor zitten en doe ik meerdere enquêtes achter elkaar. Meestal heb ik elke maand zo’n €20 aan waardebonnen met ongeveer 1 uur per week.