Spaarprogramma's
Online geld verdienen

Spaarprogramma

€363,50, dat is het bedrag dat onze redactie de eerste maand aan inkomsten binnen had. Hoe dat kan? Eigenlijk vrij eenvoudig met een uur of vijf, zes werk en het opvolgen van enkele stappen.

Veel mensen zijn kritisch op spaarprogramma’s, vaak met als reden dat ze te weinig opleveren. Ze melden zich aan bij één spaarprogramma en komen er dan tot de conclusie dat ze er niet zoveel aan verdien. Vaak geven ze het spaarprogramma de schuld. Soms is dat terecht, maar vaak ligt de schuld ook bij henzelf. Ze willen in de meeste gevallen namelijk geld verdienen zonder er al te veel voor te hoeven doen. En, zoals zo vaak, gaat die vlieger niet op. Het geld komt niet vanzelf jouw kant op rollen, je moet er wel iets voor doen.

En dan kan het best lonen. Neem nu in ons geval. €363,50 voor 6 uren werk; dat is toch ruim 60 euro per uur. Als je dat zou verdienen, dan zou je waarschijnlijk nu niet op deze website kijken. Zit hier een heel systeem achter? Nee, eigenlijk niet. Waar het om gaat is dat je je niet beperkt tot één programma en dat je jouw sociale netwerk inzet.

Bij één spaarprogramma ben je vaak al binnen korte tijd klaar met de opties om geld te verdienen. Veel mensen haken daar af. Voor onze test hebben wij voor enkele programma’s gekozen. Als je met één programma eerst klaar bent, dan ga je verder met het volgende programma. Als je wilt kun je dit natuurlijk nog verder uitbreiden. Vervolgens kregen we bijna dagelijks wel een mail van één van de programma’s met nieuwe mogelijkheden om geld te kunnen verdienen.

Ieder programma heeft ook een optie waarbij je nieuwe leden aan kunt brengen. Daar krijg je vaak een behoorlijke vergoeding voor. We hebben het sociale netwerk van één redactielid gebruikt (om de test zuiver te houden) en die heeft aan haar vrienden (via Facebook en Instagram) gevraagd om ook deel te nemen aan de programma’s. Binnen een halve dag stond op deze manier de teller al op meer dan €120.

Test het zelf ook uit en deel je ervaringen. Meld je aan voor de onderstaande programma’s en begin met het verdienen van een leuk bedrag.

Spaaractief:

ExtraEuro:

Surfrace:

Promotica:

Paid2click

Zinngeld: